OBJAVITE

DMTOPICAUTO

Offline

Kanton/Regija
Banjalučka
Lokacija
Banja Luka
Adresa
Sretena Stojanovica 13 78000 Banja Luka
Telefon
051/928-900 Mob 065/639-686

O nama

Bavimo se uvozom i prodajom polovnih vozila iz Njemačke, sa i bez garancije. Pored prodaje, vršimo usluge prevoza robe, prepisa, kao i registracije vozila.

Fokusirani smo na pružanje usluga sa najvišim nivoima zadovoljstva kupaca – učinićemo sve što možemo da ispunimo vaša očekivanja .

Sa raznim ponudama koje možete izabrati , sigurni smo da ćete biti zadovoljni sa nama .

Ako ste kupili auto sa garancijom, a taj auto vam se nekim slučajem pokvario(u garantnom roku) istog trenutka dobićete registrovan auto na korištenje, dok se na vašem vozilu ne otkloni kvar!

 Svako vozilo koje možete pronaći u auto kući DM Topić auto je pažljivo odabrano, temeljno pregledno i servisirano što svakom kupcu daje garanciju ispravnosti i dobro odabranog vozila koje će dugo služiti njegovim potrebama.

Dodatnu sigurnost kupcu daje i pisana garancija na ispravnost vozila tokom trajanja garantnog roka. Klijent je uvijek bio i biće u centru pažnje auto kuće DM Topić auto  i glavni cilj će uvijek biti ispočetka opravdati povjerenije svakog pojedinog kupca i klijenta.

Pogledajte ponude na našem PIK profilu i sajtu i ukoliko imate bilo kakvih komentara ili pitanja , slobodno nas kontaktirajte . Nadamo se da ćemo sarađivati! 


S poštovanjam DM Topic auto.Prikaži opcije